KOLAGEN VERISOL®
– CZYM SIĘ WYRÓŻNIA?
Jak powstaje VERISOL®?
Kiedy wypijesz kolagen VERISOL®, na przykład Remé o smaku pomarańcza-marakuja, do Twojego organizmu wchłaniają się dwie kluczowe substancje: peptydy kolagenowe i wolne aminokwasy, czyli kolagen podzielony na mniejsze kawałki. Oba składniki mogą przynieść wiele korzyści dla skóry, włosów i paznokci.
Jak VERISOL® działa po wypiciu?
Kiedy wypijesz kolagen VERISOL®, na przykład Remé o smaku pomarańcza-marakuja, do Twojego organizmu wchłaniają się dwie kluczowe substancje: peptydy kolagenowe i wolne aminokwasy, czyli kolagen podzielony na mniejsze kawałki. Oba składniki mogą przynieść wiele korzyści dla skóry, włosów i paznokci.
Jak VERISOL® działa po wypiciu?
Kiedy wypijesz kolagen VERISOL®, na przykład Remé o smaku pomarańcza-marakuja, do Twojego organizmu wchłaniają się dwie kluczowe substancje: peptydy kolagenowe i wolne aminokwasy, czyli kolagen podzielony na mniejsze kawałki. Oba składniki mogą przynieść wiele korzyści dla skóry, włosów i paznokci.
(źródło: Proksch, E. et al. (2014). Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis. Skin Pharmacology and Physiology, 27(3), 113–119)